Beleid

Verschillende zorgverzekeraars ontwikkelen verschillend beleid. NFZ onderhandelt met alle zorgverzekeraars. We zijn voor de zorgverzekeraar een vooraanstaande en gerespecteerde organisatie, die actief meedenkt over inhoud en financiering. Wij vertalen het beleid van de zorgverzekeraar naar duurzame overeenkomsten waarbij kwaliteit van zorg voor ons hoog in het vaandel staat.

Zilveren Kruis

Met Zilveren Kruis is een overeenkomst getekend voor 2021 en 2022.

CZ

NFZ heeft met CZ een overeenkomst afgesloten voor 2021 en 2022. Jaarlijks bespreken we deze overeenkomst en monitoren we de voortgang. Bij het aflopen van deze overeenkomst gaan we in gesprek met CZ.

Menzis

NFZ heeft met Menzis een overeenkomst afgesloten voor 2021. Jaarlijks bespreken we deze overeenkomst en monitoren we de voortgang. Bij het aflopen van deze overeenkomst gaan we in gesprek met Menzis.

VGZ

NFZ werkt met VGZ actief samen aan de invulling van “Zinnige zorg”. De uitvoering van deze strategie geven we vorm in een passende overeenkomst.

Overige zorgverzekeraars

Naast de hierboven genoemde zorgverzekeraars sluit NFZ ook met de andere verzekeraars overeenkomsten. Zo zorgen we voor een complete dienstverlening voor de apotheker.

NFZ heeft afspraken met onder andere