Skip to main content

Over Ons

De Nederlandse Farmaceutische Zorggroep (NFZ) verbindt de wederzijdse belangen van de apotheker en de zorgverzekeraar. NFZ draagt zorg voor kwalitatieve overeenkomsten tussen apothekers en zorgverzekeraars. Zo werken we samen aan goede en betaalbare zorg.

NFZ ondersteunt apothekers bij het afsluiten van overeenkomsten met zorgverzekeraars en helpt bij de financiële en administratieve afhandeling hiervan. We maken de rol van de apotheker inzichtelijk(er) en positioneren hen als belangrijke schakel in de eerstelijnszorg.

Als kennisinstituut in de farmacie delen wij onze kennis en kunde met verschillende organisaties in de markt en zorgen we voor actuele informatie.

Onze medewerkers

Maak kennis met ons team. Zij zorgen met hun kennis en kunde voor het beste resultaat voor alle partijen. Onze medewerkers hebben hun eigen deskundigheid en vormen zo samen voor het optimale resultaat. 

Onze visie

NFZ loopt voorop in de ontwikkeling van innovatieve nieuwe zorgconcepten. We willen een bijdrage leveren aan het creëren van een zorginhoudelijke en financiële meerwaarde van de farmaceutische zorg voor zorgverzekeraars en apothekers. We profileren…

Lees meer…

Vacatures

Wil jij met jouw expertise ons team versterken? Bekijk onze vacatures en solliciteer direct.

Meer weten?

Heeft u vragen of wilt u meer over ons weten? Wij vertellen dat graag tijdens een kop koffie. 

NFZ heeft afspraken met onder andere