Onze medewerkers

 

Bij NFZ hechten we veel waarde aan onze medewerkers. Zij zorgen met hun kennis en kunde voor het beste resultaat voor alle partijen. Onze medewerkers hebben hun eigen deskundigheid en vormen zo samen het optimale team.

 

Maak kennis met onze medewerkers:

Bea van der Veen
Algemeen Directeur

"Samen met een gedreven team wil ik een bijdrage leveren aan het realiseren van goede en doelmatige farmaceutische zorg."

Willem Janse
Business Analist

"Als apotheker kan ik me goed verplaatsen in de wensen van de zorgverlener. Hiervoor maak ik me sterk in de onderhandelingen"

Brenda Brinksma
Project Apotheker

"Als projectapotheker werk ik aan de ontwikkeling van zorgconcepten om de apotheker te profileren. Voor vragen over zorginhoudelijke aspecten van de contracten kunt u bij mij terecht"

Pim van den Berg
Manager Contractadministratie

"Als manager contractadministratie zie ik er op toe dat de overeenkomst tussen apotheker en zorgverzekeraar op een goede manier verloopt."

Karin van Harten
Office manager

"Op kantoor zorg ik ervoor dat de zaken efficiënt verlopen. Ook ben ik het aanspreekpunt voor apothekers. Deze dynamische functie past goed bij mij."

Saloua El Faqih
Beleidsmedewerker

‘’Als beleidsmedewerker en apotheker weet ik mij goed te verplaatsen in de behoefte van apothekers, waarbij het leveren van doelmatige zorg een cruciale rol speelt. Ik ondersteun in de onderhandelingen.’’

Hans Mol
Directeur Klantrelaties a.i.

“NFZ is de schakel tussen zorgverzekeraars en apothekers. In mijn rol als directeur klantrelaties a.i. ben ik graag samen met mijn collega's de schakel tussen u als apotheker en NFZ.”

 

David Boschman
Junior Business Analist

“Als business Analist zet ik mij in om met analyses de juiste inzichten te creëren in de vraagstukken die in de farmaceutische zorg spelen.”

Ray Claassen
Business Analist

“Als business analist zet ik me in om met analyses inzicht te geven in de ontwikkelingen en issues van het zorgveld voor onze klanten.”

NFZ heeft afspraken met onder andere