Onze medewerkers

 

Bij NFZ hechten we veel waarde aan onze medewerkers. Zij zorgen met hun kennis en kunde voor het beste resultaat voor alle partijen. Onze medewerkers hebben hun eigen deskundigheid en vormen zo samen het optimale team.

 

Maak kennis met onze medewerkers:

Bea van der Veen
Algemeen Directeur

"Samen met een gedreven team wil ik een bijdrage leveren aan het realiseren van goede en doelmatige farmaceutische zorg."

Willem Janse
Business Analist

"Als apotheker kan ik me goed verplaatsen in de wensen van de zorgverlener. Hiervoor maak ik me sterk in de onderhandelingen"

Brenda Brinksma
Project Apotheker

"Als projectapotheker werk ik aan de ontwikkeling van zorgconcepten om de apotheker te profileren. Voor vragen over zorginhoudelijke aspecten van de contracten kunt u bij mij terecht"

Pim van den Berg
Beleidsmedewerker

"Als beleidsmedewerker ben ik goed op de hoogte van de wensen en behoeften van de apotheker en neem deze mee in het beleid van NFZ, ook ondersteun ik het team in de onderhandelingen."

Karin van Harten
Office Manager

"Op kantoor zorg ik ervoor dat de zaken efficiënt verlopen. Ook ben ik het aanspreekpunt voor apothekers. Deze dynamische functie past goed bij mij."

Alberto Fernandez Gomez
Project Apotheker

"Als projectapotheker werk ik aan zorgproposities om de apotheker als zorgverlener, maar ook financieel, sterker te maken. Ik sta klaar om mijn collega apothekers te helpen bij contractuele en zorginhoudelijke vragen."

René IJland
Relatie Manager

Als relatiemanager werk ik graag samen met mijn collega’s aan goede betaalbare zorg. We maken de rol van de apotheker inzichtelijker en positioneren de apotheker als belangrijke schakel in de eerstelijnszorg.”

 

David Boschman
Junior Business Analist

“Als business analist zet ik mij in om met analyses de juiste inzichten te creëren in de vraagstukken die in de farmaceutische zorg spelen.”

Ray Claassen
Business Analist

“Als business analist zet ik me in om met analyses inzicht te geven in de ontwikkelingen en issues van het zorgveld voor onze klanten.”

Herman Bruins
Manager Zorgverzekeraars

‘’Met praktijkervaring en commerciële ervaring als apotheker lever ik, samen met het deskundige team van NFZ, maximale input in onderhandelingen met zorgverzekeraars.’’

Wanda Kolk
Manager Contractadministratie

"Als manager contractadministratie zorg ik ervoor dat de overeenkomsten tussen apothekers en zorgverzekeraars goed worden vastgelegd en ingeregeld."

 

NFZ heeft afspraken met onder andere