Onze medewerkers

 

Bij NFZ hechten we veel waarde aan onze medewerkers. Zij zorgen met hun kennis en kunde voor het beste resultaat voor alle partijen. Onze medewerkers hebben hun eigen deskundigheid en vormen zo samen het optimale team.

 

Maak kennis met onze medewerkers:

Bea van der Veen
Algemeen Directeur

"Samen met een gedreven team wil ik een bijdrage leveren aan het realiseren van goede en doelmatige farmaceutische zorg."

Brenda Brinksma
Project Apotheker

"Als projectapotheker werk ik aan de ontwikkeling van zorgconcepten om de apotheker te profileren. Voor vragen over zorginhoudelijke aspecten van de contracten kunt u bij mij terecht."

Adrienne van Strien
Farmaceutisch Directeur

“Als Farmaceutisch Directeur wil ik graag bijdragen aan de verbinding van ontwikkelingen als regionalisering aan de contractering. De zelfstandig openbaar apotheker als onmisbare schakel in de eerste lijn.”

Pim van den Berg
Beleidsmedewerker

"Als beleidsmedewerker ben ik goed op de hoogte van de wensen en behoeften van de apotheker en neem deze mee in het beleid van NFZ, ook ondersteun ik het team in de onderhandelingen."

Karin van Harten
Officemanager

"Op kantoor zorg ik ervoor dat de zaken efficiënt verlopen. Ook ben ik het aanspreekpunt voor apothekers. Deze dynamische functie past goed bij mij."

Alberto Fernandez Gomez
Project Apotheker

"Als projectapotheker werk ik aan zorgproposities om de apotheker als zorgverlener, maar ook financieel, sterker te maken. Ik sta klaar om mijn collega apothekers te helpen bij contractuele en zorginhoudelijke vragen."

Ray Claassen
Business Analist

“Als business analist zet ik me in om met analyses inzicht te geven in de ontwikkelingen en issues van het zorgveld voor onze klanten."

 

David Boschman
Business Analist

“Als business analist zet ik mij in om met analyses de juiste inzichten te creëren in de vraagstukken die in de farmaceutische zorg spelen.”

Wanda Kolk
Manager Contractadministratie

"Als manager contractadministratie zorg ik ervoor dat de overeenkomsten tussen apothekers en zorgverzekeraars goed worden vastgelegd en ingeregeld."

Robbert Bakema
Manager zorgverzekeraars

"Als manager zorgverzekeraars streef ik naar hoogwaardige farmaceutische zorg door strategische beleidsontwikkeling en het opbouwen van sterke relaties met zorgverzekeraars. Ook bewaak ik de uitvoering van contractafspraken en vertaal ik externe beleidsontwikkelingen naar strategische beslissingen binnen NFZ."

NFZ heeft afspraken met onder andere