De keuze van Apotheek Grote Waal

Apotheek Grote Waal is gevestigd aan de (westelijke) rand van Hoorn op de Grote beer nummer 6. Samen met de huisartsenpraktijk verzorgen ze een belangrijke rol in het hart van de stad. Grote Waal staat voor een persoonlijke aanpak.

Voor de contractering met zorgverzekeraars maakt Apotheek Grote Waal gebruik van de diensten van NFZ. Apotheker Arnold Koomen is sinds 2018 de eigenaar van Apotheek Grote Waal en vertelt: De contracten zijn voor ons niet alleen een vergoeding van de zorg die we bieden, juist ook kijken we goed naar de inhoudelijke doelen die we in onze apotheek willen bereiken. We willen onze patiënten de best passende zorg bieden en doelmatig omgaan met de middelen die we hebben.

De ondersteuning die we van NFZ krijgen om deze doelen te realiseren, vinden we belangrijk. Het houdt ons scherp om de juiste dingen te doen. De relatiebeheerder helpt ons met advies en we worden goed geïnformeerd over waar we staan. Deze combinatie van persoonlijke begeleiding en inhoudelijk overzicht is erg prettig.

NFZ houdt ons goed op de hoogte van de afspraken die zijn gemaakt met de verschillende zorgverzekeraars. De afgelopen jaren zijn er mooie resultaten geboekt. Goede contracten helpen ons om de continuïteit van onze organisatie en de kwaliteit voor onze patiënten te borgen. Samen bereik je meer dan alleen.

De komende jaren blijven we zeker gebruik maken van de diensten van NFZ. Zodat we kunnen rekenen op een goed contract en passende inhoudelijke ondersteuning voor onze apotheek.

Arnold Koomen – Apotheek Grote Waal

NFZ heeft afspraken met onder andere